eTenderiSve nabavke na jednom mjestu. Za tender ispred svih.

Prateći svjetske trendove, Amplitudo je prepoznao potrebu crnogorskih preduzeća da, putem interneta i bez velikih troškova, prate javne nabavke, kao i nabavke velikih kompanija i stranih organizacija u Crnoj Gori (komercijalne tendere). 

Nakon tri godine intenzivnog rada na polju javnih nabavki u Crnoj Gori, sa 100 predatih ponuda, 50 dobijenih tendera i isto toliko realizovanih ugovora, naš tim je kreirao jedinstveni softver koji će vam pomoći da budete uspješniji.

eTenderi će vam poslati sms, email ili push notifikaciju kada se objavi tender koji vam je interesantan, pratiće za vas proces nabavke, omogućiće vam da provjerite koliko je vaša konkurencija uspješna i ko su najbolji naručioci. Takođe, možete pretražiti i kompletnu bazu odluka Državne komisije za kontrolu javnih nabavki CG i to OCR opcijom pretrage kroz tekst samih odluka i rješenja.Ono što eTendere itekako izdvaja, jeste činjenica da je baš ovaj softver prvi neprehrambreni proizvod koji je dobitnik žiga ,,Dobro iz Crne Gore''.eTenderi su dostupni kroz web interfejs i Android i iOS mobilnu aplikaciju.


Neke od kompanija i organizacija čije tendere možete pratiti preko naše aplikacije: