24 minutaStavite nas u džep. Držite nas u šaci.

Ponosni smo kreatori zvanične mobilne aplikacije emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem, koja omogućava gledanje ekskluzivnog sadržaja, druženje sa Kesićem u live uključenjima, glasanje za sljedećeg gosta emisije, kao i priliku da postanete dio publike.

24 minuta često nisu dovoljna da se kaže sve o aktuelnoj temi ili događaju. Takođe, brza i pravovremena Kesićeva reakcija je ponekad nemoguća zbog toga što se emisija prikazuje samo jednom nedjeljno.

 

 

Tako se i rodila ideja o kreiranju aplikacije, ispunjene sadržajima koji se ne mogu vidjeti na TV-u. Dakle, sve scene koje ne završe na TV-u, biće dostupne unutar aplikacije. Pored regularnih epizoda koje su dostupne odmah nakon TV premijere, možete vidjeti i ekskluzivne snimke, zanimljive situacije iz studija, intervjue sa gostima prije i poslije snimanja. Aplikacija vam takođe omogućava brzo i lako prijavljivanje za publiku ukoliko želite da se priključite zajednici dvadesetčetvrtominutaša i postanete dio emisije.

Vjerovatno najbolje od svega jesu live uključenja Kesića i ostatka ekipe koja realizuje emisiju. Oni će odgovarati na pitanja korisnika i podijeliti sa svima dio atmosfere iz studija.

Aplikacija je besplatna za korišćenje.