Kompanija

Amplitudo

Mi smo kompanija za razvoj i distribuciju softvera, implementaciju ICT rješenja, digitalni marketing i on-line promociju, i partner za e-commerce rješenja i on-line prodaju.

Bavimo se i izradom strategije prodaje, definisanjem tržišnih niša i organizacijom i upravljanjem prodajnih procesa po principu Key Account Managementa.

Početkom 2017. godine, poslovanje smo proširili na susjednu Albaniju, otvaranjem ćerke firme u Tirani - Amplitudo sh.p.k, sa sličnim portfolijom i djelatnostima . Ukoliko imate neku poslovnu ideju vezanu za nastup na tom tržištu, kontaktirajte nas da podijelimo iskustva sa vama.

Kao rezultat naše saradnje sa BIO ICT institutom Elektrotehničkog fakulteta u Podgorici, uskoro očekujemo komercijalizaciju nekoliko inovativnih projekata kao što su pametna bova, solarni paneli za punjenje mobilnih telefona na suncobranima, senzori za buku, itd.

Takođe, kroz podršku partnerskim kompanijama Orion Telekom (telekomunikacije - internet, IPTV i usluge fiksne telefonije) i Lotus projekt (projektni menadžment, projektovanje) našim klijentima možemo da pružimo širok portfolio usluga kako u Crnoj Gori tako i u regionu.

Amplitudo d.o.o je implementirao objedinjeni sistem upravljanja, sa uspješno završenom sertifikacijom za:

  • ISO 9001:2015 - Sistem menadžmenta kvaliteta (optimizacija upravljanja kompanijom)
  • ISO/IEC 27001/2013 - Sistem menadžmenta bezbjednosti informacija
  • ISO 20000-1/2011 - Sistem menadžmenta informatičkih usluga
Vizija

Moderna i snažna kompanija koja razvija i održava najbolje odnose sa klijentima na bazi profesionalizma i poštovanja rokova.

Ciljevi
  • Razvoj i implementacija ICT rješenja
  • Outsorcing prodaje za domaće i strane kompanije
  • On-line promocija za potrebe klijenata
  • Implementacija on-line plaćanja
  • Edukacija kompanija o benefitima korišćenja ICT tehnologije
Misija

Razvoj i unapređenje korišćenja ICT alata u savremenom biznis okruženju u Crnoj Gori i regionu. Efikasna prodajna mreža sastavljena od iskusnih profesionalaca.

Naši partneri
Zadovoljni klijenti
Kontakt

Amplitudo d.o.o. Podgorica
Svetog Petra Cetinjskog 56
info@amplitudo.me
+382 20 223 244